3d-estate-3

EKSTERIØR

---

KOMPETANSE OG FORSTÅELSE

---

Vi har lang erfaring med visualisering av arkitektur og har opparbeidet en unik forståelse for presentasjon av eiendom. Det handler om mer enn å gjengi teknisk informasjon i form av et bilde, vi engasjerer og skaper emosjoner.

MATERIALER
OG DETALJER

---

Materialitet og detaljer er like viktig for oss som det er for arkitekt, utbygger og ikke minst boligkjøper. Vi har et enormt bibliotek som gjør at vi kan gjengi den skandinaviske følelsen boligkjøper etterlyser og kjenner igjen

I HENHOLD TIL LEVERANSEBESKRIVELSE

---

Etter over 500 gjennomførte nybygg-prosjekter har vi lang erfaring med med alle typer teknisk underlag. Våre prosjektledere har full kontroll og sørger for at 3D bildene stemmer med leveransebeskrivelse. 

STEMNING OG KOMPOSISJON

---

Med en forkjærlighet for estetikk og erfaring fra over 500 eiendomsprosjekter vet vi hva som skal til for å engasjere dagens boligkjøper. 

REALISTISK FREMSTILLING

---

Fotorealisme er avgjørende for trygg og effektiv presentasjon av eiendom. Våre fotografer tar drone og utsiktsbilder fra tomten slik at realistisk utsikt og omgivelser gjengis i 3D bildene. 

GALLERI

---

Besøk vårt bibliotek av tidligere prosjekter.

Bli inspirert

SNAKK MED OSS


Våre produkter er tilpasset prosjekter av alle størrelser.
En av våre rådgivere hjelper deg med å sette sammen en totalløsning som effektivt presenterer ditt prosjekt på en estetisk og oversiktlig måte.
 

Kontakt oss