3d-estate-3

BOLIGVELGER

---

DITT FREMSTE SALGVERTØY.
SØMLØST, INTEGRERT OG INTERAKTIVT.

Med Plyo Boligvelger får du en av markedets fremste boligvelgere. Med all informasjon samlet og enkel bruk få potensielle kjøpere fort oversikt og kan melde interesse for sin foretrukne leilighet.


 

INTERAKTIV BOLIGVELGER FOR BESTE VISNING AV DITT PROSJEKT


Gi interessentene oversikt og forståelse gjennom å klikke og rotere på bygget. Videre kan potensielle kjøpere besøke de ulike boligene, se plantegninger og se informasjon. Alt direkte på siden.


 

OPPDATER DIREKTE PÅ SIDEN FRA WEBMEGLER ELLER NEXT

---

Med full integrasjon for WebMegler har det aldri vært lettere å oppdatere. Uansett hvor megler oppdaterer så gjenspeiles endringer på samtlige flater. Dette gjelder alt fra tomt- og boligstørrelse til priser og salgsstatus.

FÅ BEDRE INNSIKT MED LANDINGSSIDE PER EIENDOM

---

Fra boligvelgeren kan interessenter enkelt besøke samtlige boliger i prosjektet. På undersiden kan besøkende se plantegninger, 3D bilder og relevant informasjon for den aktuelle boligen. Med full oversikt direkte på siden blir det enklere for interessenter å finne sin bolig.

UTFORSK BOLIGEN MED VR360 DIREKTE I PLANTEGNINGEN

---

Med 360-graders punkter i plantegningen kan potensielle kjøpere besøke sin fremtidige leilighet. Ved å klikke på punktet blir brukeren tatt til en 360-graders visning av boligen fra det aktuelle punktet. Det er ingen begrensninger på antall punkter i en plantegning.

ENKELT, GDPR-SERTIFISERT
'MELD INTERESSE'-SKJEMA

---

Med enkle, sertifiserte kontaktskjemaer - alltid tilgjengelig - er det kort vei til konvertering. Hver gang en ny interessent fyller ut skjemaet varsles megler og andre ansvarlige selgere.

"

VÅRE BOLIGVELGERE HAR VÆRT BIDRAGSYTER TIL
Å FORMIDLE FLERE HUNDRE BOLIGER FOR MANGE
ULIKE AKTØRER.

SNAKK MED OSS


Våre produkter er tilpasset prosjekter av alle størrelser.
En av våre rådgivere hjelper deg med å sette sammen en totalløsning som effektivt presenterer ditt prosjekt på en estetisk og oversiktlig måte.