3d-estate-4

Plyo.Boligvelger

BOLIGVELGER SKAPT FOR ANNONSERING


Gi potensielle boligkjøpere rask og god oversikt over ditt prosjekt med roterbar boligvelger. Besøkende kan enkelt klikke seg inn på bygg, felt eller trinn, rotere bygget, velge enhet og utforske plantegning og nøkkeldata per enhet.

VELG, ORIENTER OG FORSTÅ

La boligkjøpere få utforsket prosjektets helhet med rotasjon. Om ikke alle enheter er gjennomgående er det spesielt viktig å kunne vise flere av byggets fasader.

PRISLISTE, FILTRERING
OG BILDEVISNING


Med prisliste får kjøper enkelt oversikt over alle enheter i prosjektet. For å lete seg frem til ønsket enhet kan bruker filtrere på blant annet størrelse og soverom. I tillegg kan man utforske prislisten med bildevisning for rask visning av plantegning.


EGEN LANDINGSSIDE PER ENHET FOR DIREKTE ANNONSERING MOT ENHETEN

Gi hver bolig en optimal visning med mulighet til å legge til skreddersydde tekster, ekstra bilde, 360-punkter eller andre virkemidler. Med fullverdig presentasjon av enheten kan du drive direkte annonsering til enheten, ivareta en god kundereise og raskere selge de vanskelige enhetene.


Utformet med alle aldere i tankene

INTERGRERT MED MEGLERSYSTEMENE
FOR EFFEKTIV OPPFØLGING

Med integrert boligvelger skaper vi en mest mulig sømløs arbeidshverdag for megler. Enkelt oppdater data eller salgsstatus direkte i meglersystemet og endringene gjenspeiles i boligvelger.

WebMegler

Vitec Next

WebTop

SNAKK MED OSS


Våre produkter er tilpasset prosjekter av alle størrelser.
En av våre rådgivere hjelper deg med å sette sammen en totalløsning som effektivt presenterer ditt prosjekt på en estetisk og oversiktlig måte.