3d-estate-4

FRA EPLEHAGEPROSJEKTER TIL OMRÅDEUTVIKLING

Vi har løsninger tilpasset alt fra eplehageprosjekter til fullverdige byutvikingsprosjekter med mange salgstrinn som gir en unik måte å profilere de forskjellige trinnene på.


TILPASSET DIN PROFIL.
PERFEKT PÅ ALLE FLATER.

Basert på analyse av over 2000 solgte boliger og ledende salgsprinsipper er våre prosjektsider skreddersydd til å generere interessenter. 60 – 80% av boligkjøpere besøker prosjekter fra mobilen. Derfor er det essensielt med mobilvisning som presenterer prosjektet på en optimal måte på alle flater.


Fordi 60-80% av boligkjøpere er på mobil

UBEGRENSEDE MULIGHETER MED STØTTE FOR ALT AV INTERAKTIVT INNHOLD

Vi støtter visning av all interaktivitet uavhengig av prosjekt- eller produktstørrelse. Få sømløs visning av video, VR360, solstudier med mer.

OPPDATER SELV, RASKERE
OG RETT PÅ SIDEN.

Med vårt intuitive redigeringsverktøy kan du raskt redigere direkte på siden. Bruk mindre tid på dialog om oppgaver og fokuser på å få de utført.


HA OVERSIKT MED ALLE
INTERESSENTER PÅ ETT STED.

Alle våre løsninger kommer med integrert leadsbank. I tillegg til å integrere med alt av meglersystemer lagrer vi interessenter slik at også utbygger har tilgang til oversikten. Listen lastes enkelt ned som csv-fil.


SNAKK MED OSS


Våre produkter er tilpasset prosjekter av alle størrelser.
En av våre rådgivere hjelper deg med å sette sammen en totalløsning som effektivt presenterer ditt prosjekt på en estetisk og oversiktlig måte.