3d-estate-4


 
ENTRA TULLINKVARTALET

---

Det utvikles et helt nytt kvartal i midten av Oslo sentrum og som fast partner for Entra har 3D Estate visualisert prosjektet. Tulinkvartalet består av flere nye kontorbygg, det nye juridiske fakultet og ikke minst et pulserende bygulv til glede for alle byens innbyggere. 

Utover plassering og størrelse er prosjektet unikt på flere måter. Et eksempel er den spektakulære konstruksjonen av lys som viser vei inn til det nye kvartalet. Lyskonseptet er utviklet av Void AS og ble en sentral del av markedsføringen. 

For å skape oppmerksomhet og engasjement ble det laget en prosjektfilm til bruk i både presentasjoner og tradisjonelle og sosiale medier. Her presenterer vi prosjektet gjennom en blanding av ekte film og animasjon. Filmen ble utviklet i samarbeid med Ice Cube media
 

3D Estate har også produsert bilder for å få frem kvalitetene som ligger i prosjektet, samt tilpasset 3D bilder til søk etter spesifikke leietagere. Trykk deg gjennom karusellen under for et utvalg av bildene fra prosjektet.