3d-estate-4


SIGDAL EIENDOM - SLAATTA ALPIN

---

For andre år på rad utviklet Sigdal Eiendom 10 eksklusive challetleiligheter på solsiden av Geilo. 3D Estate ble igjen valgt som 3D leverandør og teknologisk partner, BLAKE stod for kommunikasjon. 

Interiøret er tegnet av Helene Hennie, noe som var et viktig element i markedsføringen. 3D Estate jobbet tett med interiørarkitekt for å få frem akkurat det uttrykket som var ønsket hva angår møblering og ikke minst alternativer for tilvalg. Samtidig var det viktig å få frem den flotte arkitekturen og den usedvanlig attraktive plasseringen av selve tomten, som ligger i umiddelbar nærhet til alpinanlegget Slaatta. 

Resultatet ble flere 3D bilder av eksteriør, både oversiktsbilder og fra bakkeplan. Alle alternativer for tilvalg i interiør ble også visualisert. Til slutt satt vi sammen alt til en fotorealistisk animasjon til hjemmeside og annonsering. 


 

For å presentere prosjektet på høyeste nivå både estetisk og teknisk så ble hjemmesiden satt opp av vår web-partner Plyo. Her får interessenter muligheten til sette seg fullverdig inn i prosjektet med enkel og oversiktlig navigering i boligvelger, samtidig som utbygger sitter som mottager av et unikt datagrunnlag som igjen resulterer i en effektivisert salgsprosess. 

Se hjemmesiden for fullstendig leveranse: www.slaatta-alpin.no

Trykk deg gjennom karusselene for et utvalg av eksteriør og interiørbilder fra prosjektet.