3d-estate-4

EKSTERIØR

---

ERFARING OG FORSTÅELSE

---

Vi har lang erfaring med visualisering av arkitektur og har opparbeidet en unik forståelse for presentasjon av eiendom. 
Gjennom forståelse av målgruppen tilpasses våre 3D bilder slik at de skiller seg fra mengden og trekker oppmerksomhet til ditt prosjekt

MATERIALER OG DETALJER

---

Materialitet og detaljer er like viktig for oss som arkitekt, utbygger og ikke minst leietager. Med lang erfaring og et enormt bibliotek av materialer får vi alltid frem kvalitetene på en måte som stemmer med virkeligheten.

OVERSIKT OG SAMMENHENG

---

Plassering er en viktig og ofte avgjørende faktor for leietager. Enten om eiendommen er sentralt plassert midt i sentrum, eller ligger strategisk plassert ved kollektive knutepunkt så er dette viktig å belyse i markedsføringen. Våre oversiktsbilder presenterer tydelig hvordan prosjektet er plassert og harmonerer med behovet til leietager.

NYTT ELLER EKSISTERENDE BYGG

---

Vi har lang erfaring med alt fra store nybygg til oppussing av små lokaler. Uavhengig av størrelse setter vi oss grundig inn i prosjektet for å presentere det slik at det appellerer til ønsket målgruppe og leietager. 

ALLTID I SYLSKARP 4K KVALITET

---

Våre 3D visualisering leveres i 4K (fire ganger høyere oppløsning enn HD) og kan brukes på alle flater, enten om det er mobil eller et store byggeplasskilt.

GALLERI

---

Besøk vårt bibliotek av tidligere prosjekter

SNAKK MED OSS

Våre produkter er tilpasset prosjekter av alle størrelser.
En av våre rådgivere hjelper deg med å sette sammen en totalløsning som effektivt presenterer ditt prosjekt på en estetisk og oversiktlig måte.