3d-estate-2

Hvordan illustrere lyden av måkeskrik?

Kanalen Brygge er et unikt leilighetsprosjekt på bryggekanten i Tønsberg med skjærgården som nærmeste nabo. Prosjekteier Zeiner Bolig hadde behov for å visualisere de arkitekttegnede leilighetene og følelsen av å bo både sentrumsnært og ved sjøen. Hvordan illustrere en varm sommerdag og lyden av måkeskrik?

"Zeiner la ned mye ressurser i å visualisere prosjektet på en god måte og få frem det uttrykket vi ønsket. Dette er et høystandard prosjekt med en del unike kvaliteter, og vi var opptatt av at de kom frem. Vi ønsket å skape et delikat og eksklusivt inntrykk, og da er også fargevalg og møblering viktig. Interiørdesigner Angela Z. Governato har vært ansvarlig for det visuelle uttrykket og var en del av prosessen med å utarbeide interiørillustrasjonene i samarbeid med 3D Estate", sier Johan L. Zeiner, daglig leder i Zeiner Bolig.

3D Estate var ansvarlig for å sette byggetegningene ut i livet gjennom bruk av 3D illustrasjoner. De utviklet en dedikert prosjektside med mål om å skape en følelse av å bo i leilighetene. 3D illustrasjoner som viser både de unike omgivelsene og leilighetskomplekset utenfra, og boligene sine kvaliteter og muligheter innvendig, har spilt en stor rolle i prosjektet. 

"Når man skal illustrerer nybygg er det viktig å få illustrasjonene så virkelighetsnære som mulig. Å prøve å få frem det unike på hvert enkelt prosjekt på en god måte. Spill på sansene og sørg for at kjøperen faktisk får lyst på produktet man presenterer, da er veien til et salg langt kortere i en tøff konkurransesituasjon", fortsetter Zeiner.  

Zeiner beskriver at 3D design, grafikk og nettsiden var helt avgjørende for promoteringen av Kanalen Brygge, og forklarer at han er veldig fornøyd med sluttproduktet av prosessen.

"Illustrasjonene 3D Estate produserer er av høy kvalitet og samarbeidet fungerte bra. Det gode salget er jo en fasit på om arbeidet er vellykket eller ikke, så vi må si oss veldig fornøyd", avslutter Zeiner.