3d-estate-2

Satser på VR og AR gjennom nytt datterselskap

Haptiq ble et naturlig ledd i videreføringen av 3D Estate og satsningen på AR / VR og WebGL. Datterselskapet møter morgendagens behov ved å utvikle banebrytende virkelighetsinteraktive løsninger i dag.

- Det som skiller oss fra andre aktører er 25 års erfaring fra AAA gaming. Denne kompetansen og erfaringen gjør at vi levere en animasjonskvalitet som ser både naturlig og ekte ut. Teknologien vi bruker kan vises på alle plattformer, enten om det er igjennom AR-briller, på touch-bord eller igjennom en nettleser. Vi ønsker å gjøre ideer virkelige og fokuserer på brukervennlighet i våre applikasjoner, sier Arve Peder Øverland, Co-Founder & Chief Strategy Officer i Haptiq.

Hvordan man kjøper og selger eiendom er spådd store endringer de neste årene. De største investeringsbankene har lagt frem prognoser på at ny teknologi vil endre visningsprosessen og forbrukeratferd (Goldman Sachs, 2016). AR / VR og tilsvarende teknologi har kommet for å bli, og det er ingen vei tilbake. Eiendomsbransjen er på vei mot å bli en papirløs industri - og Haptiq er klare.

- Dette er neste skritt innenfor databruk og innen kort tid vil teknologien komme inn i de tusen hjem. Denne teknologien vil påvirke hvordan vi opplever sport, konserter, gaming, og ikke minst innenfor eiendom. Vi fokuserer på B-2-B markedet - med vår teknologi kan bedrifter vise frem sine produkter på en så virkelighetsnær måte som overhodet mulig. Det er kun fantasien som setter begrensninger for mulighetene denne teknologien gir, sier Øverland.

Haptiq er et ungt selskap, men bygger porteføljen sin raskt. Det er stor etterspørsel, og foruten kunder innenfor eiendom, har Haptiq allerede kunder innenfor retail, automotive, offshore, shipping. Se www.haptiq.no for mer informasjon.