3D Estate er en av Nordens ledende aktører innenfor 3D teknologi som jobber med visualisering og nyskapende fremstilling av eiendom.

I sunn vekst siden 2013

Om oss

I dag tenker vi hele tiden nytt om hvordan man kan bruke 3D, spill og webteknologi for å best mulig visualisere, gi innsikt og forståelse av fremtidige eiendomsprosjekter.

Slik skaper vi en ny standard for visualisering av fremtidige hjem, kontorer, hytter og byer.

Visjon

Våre produkter og løsninger skal være verdiskapende for våre kunder og effektivisere arbeidet med salg og utleie av eiendom både for utbyggere, forvaltere, myndigheter og sluttkunde.
Verdiskapende
Med profesjonalitet tenker vi på kommunikasjon, ryddige prosesser og leveranser etter avtalt tid og budsjett. Vi er en prosjektpartner du kan stole på!
Profesjonelle
Helt siden oppstarten av selskapet har innovasjon vært en sentral del av vår identitet. Vi dedikerer kontinuerlig tid og ressurser på utvikling av fremtidens løsninger for visualisering og kommunikasjon av eiendom.
Innovative
Vi har bred faglig tyngde og erfaringen innen alt fra 3D til arkitektur, interiør, spillutvikling og prosjektledelse. Sammen spiller vi våre kunder og oss selv gode.
Kompetente
Våre ansatte kommer fra ulike bakgrunner innen kreative yrker og eiendom. Vi gir rom for lek og kreativ utfoldelse i søknaden etter nye innovative løsninger på problemstillinger vi fremstilles med.
Kreative
Enkelt sagt er vi så heldige at vi elsker det vi jobber med, det skaper entusiasme både internt og i dialog med kunder og alle de spennende prosjektene vi jobber med.
Entusiasme

3Destate ble grunnlagt i 2013 med mål om å forbedre hvordan eiendom ble presentert. Siden den gang har vi utviklet våre fotorealistiske 3D bilder, engasjerende animasjoner og interaktive 3D-modeler gjennom tusenvis av leveranser og samarbeid med ledende utviklere og forvaltere av eiendom i Norge.

HISTORIE

Our Offices
Oslo (HQ)
Sagveien 21A, 0459 Oslo, Norway

Beograd
Nova Iskra Workspace, Dorcol
Cara Uroša 18, Beograd 11000, Serbia