3d-estate-2
3D Estate

OM 3D ESTATE

3D Estate ble etablert av Philip R. Gundersen og Martin Engelstad i 2013.
Siden har vi vokst med 8 dyktige medarbeidere og har gjennomført over 500 eiendomsprosjekter. Vi sitter i en fremoverlent, ung og kreativ teknologi-hub
i de gamle industrilokalene rett ovenfor Mølleparken. 

Du er hjertlig velkommen til å turen innom!

ET TEAM MED ET FOKUS PÅ VERDISKAPING

Kontakt ossMøt teamet

NORSKPRODUSERT MED FOKUS PÅ HØY KVALITET

Vi får ofte spørsmål om hvor vi produserer, svaret er i Sagveien i Oslo. Vi bruker kun våre egne 3D designere, som alle sitter samlet i våre lokaler. Slik kan vi hele tiden garantere god kommunikasjon og opprettholde kvaliteten vi ønsker.

GOD ERFARING MED
ULIKE INTERIØRSTILER

Vi har bred erfaring med en rekke forskjellige interiørstiler. Gjennom mange prosjekter har vi utviklet et enormt bibliotek tilpasset det norske markedet. Vi hjelper til med å finne den optimale stilen for dine prosjekter.

MARKEDSORIENTERT BYRÅ MED FOKUS PÅ SELGENDE DESIGN

Like viktig som å være en flink 3D designer er det å forstå jobben en visualisering skal gjøre. Gjennom hele designprosessen har vi fokus på målgruppe og marked, slik at våre produkter skal levere best mulig resultat for deg.

ET UNGT OG FREMOVERLENT ARBEIDSMILJØ

I Sagveien er vi et ungt, kreativt og inspirert arbeidskollektiv. Teknologi, kunst og design sitter samlet under samme tak, og synergier på tvers av fagfelt skapes hver eneste dag. Vi liker å sammenligne oss med elven utenfor - i konstant bevegelse.

MED EKTE LIDENSKAP FOR 3D OG TEKNOLOGI

Sentralt i 3D Estate står lidenskapen for faget vårt. Vi er alle opptatt av teknologisk innovasjon og hvilke muligheter dette kan skape. Sammen utvikler vi oss gjennom nysgjerrighet, læringsvilje og kvalitetsfokus.

HVORDAN KAN VI SKAPE VERDI SAMMEN?

Utforsk samarbeidFinn en ansatt