3d-estate-4


Åpen søknad


Siden 2013 har vi utviklet oss enormt både innenfor teknologi, kunnskap og erfaringer. Mye av dette skyldes nye kloke hoder med friske innspill som bryter tenkemåter og utfordrer oss som bedrift.

Som en naturlig del av veksten ser vi etter nye medarbeidere å ønske velkommen i teamet. Vi søker kreative 3D designere med erfaring i 3D Studio Max. Som designer hos 3D Estate får du muligheten til å utvikle prosjekter visuelt både i form av 3D bilder og animasjon. Hvert prosjekt er forskjellig og graden av kreativ frihet varierer fra kunde til kunde.

Hvem er vi?

Dine nye kolleger består først og fremst av hundene Billy, Danny og Anton som stadig får besøk av jakthunden Jimmy. Utenom hundene er vi en god gjeng i alderen 25-35 år som har til felles at vi engasjeres av å skape noe nytt og unikt i eiendomsbransjen. Vi motiverer hverandre og deler erfaringer for å stadig utvikle bedre og mer fotorealistiske 3D bilder. I åpent landskap kommuniserer designerne med hverandre og prosjektleder. Sammen ror vi i land til tider krevende og detaljorienterte prosjekter mens vi hører på litt bakgrunnsmusikk og tar oss en fortjent fredagspils i ny og ne.


Om 3D Estate


3D Estate ble startet i 2013 av Philip Gundersen og Martin Engelstad, med et klart mål om å forbedre datidens måte eiendom ble presentert på. Det hele startet med 3D bilder og siden den gang har vi utviklet en markedsledende og unik verktøykasse av digitale virkemidler for engasjerende og effektiv formidling av eiendom.

3D Estate har siden start opplevd sterk vekst og teamet består nå av 15 personer som er lidenskapelig opptatt av teknologi og kontinuerlig forbedring av hvordan eiendom blir presentert og formidlet.

Våre kunder er alt fra store og små utbyggere, arkitekter, interiørarkitekter, meglere og kommunikasjonbyråer. 3D Estate fungerer i praksis som teknologisk rådgiver for flere av våre kunder. 

Send oss en åpen søknad og fortell oss mer om deg og hva du kan bidra med.