3d-estate-4

Vi flytter inn i nye, større og nyoppussede lokaler.

Vi jobber i en bransje der teknologi og innovative løsninger revolusjonerer måten eiendom blir presentert på, og vi er stolte av å ta del i den utviklingen. Vi så det derfor naturlig å oppdatere lokalene og arbeidsmiljøet til våre designere deretter.

Med 12 kreative designere kom vi omsider i mål med et fresht kontor i skandinavisk stil, som omfavner byggets historiske arkitektur fra 1860.

Noe av det vi har gledet oss til å vise frem er selvfølgelig tunnelveggen. En digital vegg langs gangen som leder til våre lokaler i 2. etasje. Visjonen var klar fra dag èn, vi skulle lage en visuell opplevelse som kundene selv kunne ta del i for å finne ønsket visualiseringsteknologi for deres prosjekt. Fordelt på 5 skjermer, VR briller og flere iPads tar vi for oss de forskjellige teknologiene vi tilbyr for visualisering inkludert 3D bilder, animasjon, AR og VR, samt noen overraskelser.


 


 

Vi er også et selskap som er opptatt av kunst og fotografi som daglig inspirasjon. Som en tidlig start-up i 2014 hadde vi nærmest et atelier i gangen med forskjellige kunstneriske uttrykk. I dag har vi vært så heldige å få fantastiske og engasjerende fotografier fra Featuring Spaces som pryder kontorene.