3d-estate-3

Prosjektleder i 3D Estate

Arbeidsgiver: 3D Estate
Stillingstittel: Prosjektleder
Sted: Sagveien 21A, 0459 Oslo
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast

Ønsker du å være en del av et ungt og fremoverlent arbeidsmiljø? Engasjeres du av å jobbe i team og parallelt gjennomføre ulike prosjekter for flere av landets største eiendomsaktører? 3D Estate opplever sterk vekst og vi søker nå etter en prosjektleder som ønsker å ta del i vår reise mot å bli nordens råeste 3D-byrå. 

Er dette deg?

Du har erfaring fra prosjektledelse og med et hode for struktur engasjeres du av å ha mange baller i luften på en gang. Som person fungerer du godt i team samtidig som du er effektiv i individuelt arbeid. Du er løsningsorientert og samarbeidsvillig. Arbeidskapasiteten din er stor og du setter deg raskt inn i nye utfordringer. Du er utadvendt, positiv og kommuniserer effektivt både muntlig og skriftlig med et bredt spekter av mennesker. Du har god kjennskap til Microsoft Office / G-suite og har erfaring fra et eller flere digitale prosjektstyringsverktøy (eks. Trello, Proofhub, Monday, Asana etc) 

Dine arbeidsoppgaver

Som prosjektleder i 3D Estate har du overordnet ansvar for intern produksjon og du må evne å manøvrere flere prosjekter parallelt. Du følger et prosjekt fra oppstart til overlevering og har ansvar for all kommunikasjon med kunde og underleverandører. Som prosjektleder har du også ansvar for å rådgi kunden basert på vår kunnskap om hvordan man effektivt formidler eiendom, fra små “eplehage-prosjekter” til omfattende byutvikling. 

Hva tilbyr 3D Estate?

Muligheten til være med på veien videre mot å bli nordens ledende og mest innovative 3D studio, til svært konkurransedyktige betingelser. Du blir en sentral del av et ungt og fremoverlent miljø som verdsetter pågangsmot og resultater mer enn formell bakgrunn og CV. 

Vi er fortsatt en forholdsvis liten bedrift men jobber tett på flere av de største og mest omfattende eiendomsprosjektene i landet. Dine kunnskaper vil videreutvikles gjennom tett oppfølging fra et erfarent team som ønsker at du skal lykkes i stillingen. Organisasjonsstrukturen er flat og alle dører står åpne. Andre ting du vil nyte godt av; varm lunch og første klasses kaffe servert i nyoppussede lokaler sentralt plassert på Sagene i Oslo, aktivitetsdager, utflukter og julebord. Som team liker vi å ha det gøy sammen!

Kvalifikasjoner:

  • Sertifisering i prosjektledelse blir sett på som en fordel, men er ikke et krav
  • Relevant bachelorgrad (erfaring kan veie opp for manglende utdanning)


Personlige egenskaper vi vektlegger:

  • Løsningsorientert
  • Gode kommunikative egenskaper, både skriftlig og muntlig (norsk og engelsk) 
  • Stor arbeidskapasitet og god gjennomføringsevne
  • Strukturert og beslutningsdyktig
  • Sosial og imøtekommende
  • Interesse for eiendom verdsettes


Om 3D Estate

3D Estate ble startet i 2013 av Philip Gundersen og Martin Engelstad, med et klart mål om å forbedre datidens måte eiendom ble presentert på. Det hele startet med 3D bilder og siden den gang har vi utviklet en markedsledende og unik verktøykasse av digitale virkemidler for engasjerende og effektiv formidling av eiendom.

3D Estate har siden start opplevd sterk vekst og teamet består nå av 15 personer som er lidenskapelig opptatt av teknologi og kontinuerlig forbedring av hvordan eiendom blir presentert og formidlet.

Våre kunder er alt fra store og små utbyggere, arkitekter, interiørarkitekter, meglere og kommunikasjonbyråer. 3D Estate fungerer i praksis som teknologisk rådgiver for flere av våre kunder. Ta kontakt for en uformell prat om hva vi kan gjøre for å skape engasjement og tiltrekke interessenter til ditt prosjekt.