3d-estate-4

8 nye ansatte i 2020!

2020-12-31
Vi går inn i 2021 med stor entusiasme og 8 nye kolleger.

Til tross for COVID som har berørt oss alle i året som har gått har eiendomsbransjen opplevd stor vekst og vi føler oss heldig som har kunnet fortsette med det arbeidet vi gjør. 

3D Estate som mange andre bedrifter ble tvunget til å kjøre digital kommunikasjon med kunder og hele teamet kjente på overgangen til hjemmekontor. Eiendomsbransjen møtte raskt et enda større behov for digitalisering og vi har måttet tilpasse våre løsninger etter deres behov. Det har på mange måter hjulpet oss til å tenke utenfor “boksen” og finne frem til nyskapende løsninger, noen av de er allerede lansert gjennom prosjektet Fyrstikkbakken 14. 

Vi er nå på vei ut av vårt beste år siden 3D Estate startet opp i 2013, og vi er utrolig takknemlige for våre samarbeidspartnere og kunder som har vært med oss i utviklingen. Ikke minst er vi priviligert som har et fantastisk team av prosjektledere og designere som er nysgjerrige og stadig utforsker nye løsninger for visualisering av eiendom. 

Som en naturlig del av veksten vi har opplevd kom behovet for to nye prosjektledere og flere flinke designere. Vi fikk med oss Cornelia som prosjektleder i februar etter at vår tidligere prosjektleder flyttet til USA. Et par måneder senere ansatte vi Anne Karin (AK) med lang prosjektledererfaring innenfor reklame & kommunikasjonsbransjen. 

Designteamet har også fått flere nye fjes! Vi startet året med å ansette Martin og Aron etter 6 måneder prøvetid. De to nyutdannede designerne fra Høyskolen Kristiania har lært ekstremt mye på kort tid og det var helt naturlig at de fikk fast stilling hos oss. Siden kom Anders tilbake etter kort tid i hos 3D selskapet Blaar noe vi er veldig glade for. I juni ansatte vi senior designer Andreas med 8 år erfaring fra Oxivisuals. Han har jobbet med flere store navn innenfor eiendom og hans kunnskaper har vist seg å være til stor nytte for 3D Estate. 

Den siste uken før jul fikk vi junior designer Maaria og vår første interiørarkitekt Joanna med på laget! 

Vi gleder oss over denne gjengen og ser frem til mange gode prosjekter og hyggelige tider med nye kolleger i tiden som kommer.